drentjethessa.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Thessa fan 't Suydevelt


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
November 2005, Thessa mag naar huis!

Photobucket - Video and Image Hosting

 
THESSA
Geboren op 22 september 2005

9 maanden banner

Je bent bezoeker nr.Hit Counter
Hit Counter
 
 
 
 
Laat je huisdier gratis registreren op internet bij:!
 
 
Stalker achter ons aan...
Nou zeg... Thessa en ik hebben een uurtje geleden toch wat meegemaakt! We waren lekker aan het wandelen geweest hier in de buurt, netjes oefenen met de halti en zo. Het bleef droog en de zon ging schijnen, alles onder controle dus.
 
Toen we weer richting huis gingen, op zo'n kleine kilometer van huis, kwam er opeens een hondje achter ons aan, ik zag niet uit welke tuin of welke straat, want het gebeurde achter ons, en die wilde erg graag even met Thessa kennis maken. Ik ben de beroerdste niet, en Thessa vindt het ook altijd leuk om met andere honden te spelen, dus bleef ik staan en gaf ze de tijd om even aan elkaar te ruiken, te snuffelen, je kent het wel...
Maar... dat hondje was spoorslags straalverliefd op Thessa en wilde haar niet meer alleen laten. Sprong er ook regelmatig op aan de achterkant met volgens mij oneerbare bedoelingen, en Thessa gaat dan heel preuts op d'r kont zitten; zo kan er geen reu meer bij. Wij wilden gewoon doorlopen, maar dat hondje bleef maar aandringen, opspringen en ronddartelen. Thessa hield het ook wel voor gezien dus die begon hem af te snauwen en te grauwen. Hij wist van geen ophouden, dus gaf ik het beestje een brul dat hij naar huis moest, maar daar trok hij zich niks van aan. Verblikte of verbloosde niet en bleef ons achtervolgen. Ik heb kkssschchttt geroepen, hem bij zijn nekvel gepakt en terug 'gesmeten', gegromd... niets hielp. Hij had een kokertje om zijn nek maar als ik hem wilde pakken bij zijn halsband wist hij zich steeds snel om te draaien zodat ik er niet bij kon. Ik had Thessa natuurlijk ook nog aan de riem, dus ik was nogal gebonden.
 
Bij teruglopen naar het begin van de straat viel ook het kwartje niet, dus ben ik gewoon maar naar huis gelopen met het idee: als ik thuis ben ga ik door de achtertuin, dan stop ik Thessa even in huis en dan kan ik bij dat hondje zijn kokertje openmaken en die mensen bellen en vragen of ze hem op komen halen. Dus liepen we onze eigen wijk weer in, en toen stopte er ineens een grote stationwagen, schuin vlak voor ons. Er sprong een grote dikke kerel uit en die riep "Spike, kom hier!"   Nou... Spike kwam niet hoor. Die man kende zijn pappenheimer dus die greep hem niet zachtzinnig in zijn rugvel en kwakte hem zo de auto in, al mompelend "Bedankt mevrouw!" want ondertussen had ik hem uitgelegd dat ik hem even mee naar huis had willen nemen om erachter te komen van wie hij was. Toen man en hond in de auto zagen, zag ik die vent nog even twee keer hard op Spike stompen met zijn vuist... maar ik durfde daar niets van te zeggen want het was nogal een type zal ik maar zeggen.
 
Al met al een heel avontuur dus, ik was blij dat hij niet helemaal mee naar huis ging, maar ik weet wel dat ik niet gauw meer door die straat zal lopen. Wat een gedoe zeg! Het was een soort terrier, kan heel goed een kruisinkje geweest zijn want ik kon hem niet thuisbrengen (letterlijk en figuurlijk dus, hi hi hi).
 
Thessa ligt nu gevloerd achter mijn bureaustoel, en ik ben langzaam weer aan het afkoelen, want ik kwam nogal oververhit aan hier.
 
Fijn weekend allemaal!
 
 
 
 

Reacties

Kyra op 06-09-2009 16:38
arme spike met zo'n baas
pbgvjoppe op 21-09-2009 10:20
Hoi Marleen!!!!!!
 
Je bent weer op je puntje!!!.....Gezellie!!
 
Die Spike (en zijn brrrr baasje) volgens mij zijn Joppe en ik dit duo nog nooit tegen gekomen hoor! (hoeft ook niet!!!! )
 
Wat een leuke vakantiefoto's joh.....jullie hebben helemaal genoten,dat kunnen we wel zien!!
 
Thessa....nog 1 nachtje slapen en dan....retteketet.....mijn "bijna"buurmeisje is jarig!!!!
4 jaar alweer...ik ken dat gevoel om 4 te worden! hebik nog vers in mijn geheugen!
Een fijne"oudejaarsdag"
Natte lik van Joppe
 
Marleen....."echte Gooise vrouwen" zijn juist allemaal import! hi hi
Als er één een heeeele echte Gooise vrouw is,dan ben ik het wel!!!Ik ben geboren in Laren en daar ook opgegroeid.
Alleen ben ik 100%,wat zeg ik 200% ab-so-luut niet zo als de dames op de TV.(laten we dat ook maar zo houden hé;-)
Trouwens.....volgens mij hebben jij en Erwin een echte Gooiseman bij jullie rondlopen....ha ha
 
Fijne dag voor allemaal....geniet van het mooie weertje!!!
Groetjes en dikke knuffel van ons 5jes
Marijke
 
 
 
 
 
 
 
Thessa op 21-09-2009 14:33
Hoi Marijke,
Dank voor je gezellige reactie. Goh... kom jij uit Laren??? Dat hoor je dus absoluut niet (gelukkig!)
Tsja... bij Daniël staat nu voor altijd en eeuwig "geboren te Blaricum" in zijn papieren, maar of je daar nou blij mee moet zijn?Zelf ben ik geboren in Utrecht, daar heb ik tot mijn 3e jaar (geloof ik) gewoond, toen tot mijn 13e in Rotterdam vertoefd en sindsdien in Naarden gewoond. Ben ik wel blij mee hoor, die grote steden zijn niks voor mij. Het is hier lekker groen, en die bakfietsen nemen we gewoon voor lief, hi hi hi.
 
Yep, nog één nachtje slapen voor onze Thessa. Ze weet nergens van, jammer eigenlijk want dan mis je de voorpret.
Ik moet er nog wel even op uit voor een passend cadeautje trouwens. Ben de hele dag de hort op geweest dus dat ga ik straks nog maar even doen.
 
Jullie ook nog een fijne dag in dit fraaie zomerweer terwijl de herfst vandaag begonnen is. Aan de blaadjes in de tuin kun je dat al wel zien... alles ligt al weer helemaal onder!
 
Doei,
Marleen
pbgvjoppe op 22-09-2009 09:30
Hieperdepiep..... HOERA!!!!!!
 
 
Lieve Thessa,
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!
4 jaar alweer......poeh..poeh.
Wij wensen je een hele fijne dag!
 
 
Dikke verjaardagsknuffel van alle Blommen.
Joppe
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl